پیام تبریک شهردار شادگان به مناسبت نهم اردیبهشت ماه، روز شوراها

♻️ پیام تبریک شهردار شادگان به مناسبت روز شوراها

مهندس زاهدی شهردار شادگان در پیامی روز شوراها را به اعضای محترم شورای اسلامی شهر شادگان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شادگان؛ متن پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

شوراها از مظاهر مشاركت مردمى و براى تسهیل امور مردم است.
مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

💠 نهم اردیبهشت، روز شوراهای اسلامی شهر و روستا که با تأسی از آیه شریفه «وَ اَمرُهُم شورىٰ بَینَهُم» تشکیل یافته و نماد عینی مردم‌سالاری دینی در ساختار حاکمیتی کشور است، رویدادی بزرگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

🔹 شوراهای اسلامی شهر نماد اصلی و مهم مشارکت مردم در تعیین سرنوشت شهر و شهروندان است که تمامی جوانب اداره شهر و تامین نیازهای مختلف عمرانی، خدماتی و اجتماعی شهروندان را تحت تاثیر می گذارد.

🔹 اينجانب، اين روز با شکوه را به همه اعضای محترم شوراهای شهر و روستا، بویژه اعضای محترم شورای اسلامی شهر شادگان که با وظيفه شناسی و توجه به اصل دانش محوری در حل مشكلات شهر تلاش می نمایند و با امانت و کفایت برای نیل به جامعه شهروند مدار خالصانه کوشش می نمايند تبريک و تهنيت عرض مي نمايم و از خداوند متعال توفيق خدمت رسانی همه جانبه اين عزيزان را به شهروندان فهیم شهر شادگان مسئلت دارم.

مرتضیٰ زاهدی
شهـردار شادگـان