مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت صبح امروز، یکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳ توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر شادگان برگزار شد

💠 به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شادگان؛ این مراسم که با حضور امام جمعه موقت شهرستان شادگان، اعضای شورای اسلامی شهر، مسئول حراست و اقشار مختلف مردم انقلابی و ولایتمدار شادگان در راستای گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور مردمی، خادم الرضا (ع) و خادم ملت ایران، شهید آیت‌ الله”سید ابراهیم رییسی” و همراهان شهیدش در محل حسینیه سید الشهداء برگزار شد.

▪️ در این مراسم حجت‌ الاسلام و المسلمین شیخ احمد بنای پور امام جمعه موقت شهرستان ضمن اشاره به خدمات شهید جمهور، او را فردی ولایی، شجاع، مردمی و پیگیر حل مشکلات مردم دانست و اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران به خدمتگزارانی در تراز آیت‌الله رییسی نیاز دارد.

▪️ قرائت قرآن، سخنرانی، مداحی و عزاداری بخش دیگری از این مراسم بود.