تلاش بی وقفه و شبانه روزی نیروهای زحمتکش شهرداری شادگان برای دفع و جمع آوری آبهای سطحی در سطح مناطق

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شادگان؛ نیروهای خدماتی و اجرایی شهرداری شادگان شبانه روزی در حال فعالیت در راستای دفع و جمع آوری آبهای سطحی و برگرداندن شرایط به حالت عادی می باشند.

🔹 در همین راستا عملیات جمع آوری آبهای سطحی بوسیله پمپاژها، نیروها و تانکرها در محلات و نقاط آبگیر در حال انجام است و در پایان جمع آوری آبهای سطحی، جمع آوری گل و لای و پسماند به جا مانده بطور کامل انجام خواهد شد.

🔹 گفتنی است؛ از زمان شروع بارندگی کلیه نیروهای شهرداری و مسئولین واحدها بصورت آماده باش می باشند و در تلاش هستند تا با رفع آبگرفتگی های موجود شرایط طبیعی و آسایش شهروندان را فراهم آورند.