عملیات اجرایی فاز دوم پروژه جمع آوری و دفع آبهای سطحی

شهردار شادگان از تداوم عملیات اجرایی فاز دوم پروژه جمع آوری و دفع آبهای سطحی خبر داد:

💠 به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شادگان؛ مرتضی زاهدی شهردار شادگان، صبح امروز، پنجشنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۳ در حضور امام جمعه موقت شهرستان، اعضای شورای اسلامی شهر، مسئول امور عمرانی بنیاد علوی، مسئول ستاد اقامه نماز جمعه و دیگر مدیران، با بیان این خبر گفت: عملیات حفاری و لوله گذاری فاز دوم پروژه دفع و هدایت آبهای سطحی در خیابان ۱۵ خرداد غربی و شرقی و میدان امام با اجرای عملیات کاتر زنی و مشخص کردن مسیر اجرای پروژه، حفاری و لوله گذاری توسط شهرداری شادگان و با همکاری بنیاد علوی آغاز و در حال انجام است.

🔹 وی ادامه داد: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰۸/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال با ۱۰۰۰ متر لوله گذاری به صورت پمپاژ و در بعضی نقاط ثقلی از حد فاصل خیابان ۱۵ خرداد غربی و شرقی آغاز شده و مسیر هدایت و جمع آوری و انتقال آبهای سطحی به سمت رودخانه ادامه خواهد داشت.

🔹 زاهدی بیان کرد: این پروژه بر اساس نیاز سنجی و بررسی های صورت گرفته در نقاط بحرانی و آبگیر سطح منطقه یکی از مهمترین اهدافی است که مجموعه مدیریت شهری به دنبال آن است تا مشکلات عمده آبگرفتگی های سطحی در هنگام بارندگی و تامین آسایش و رفاه شهروندان را در پی داشته باشد و امیدواریم با اجرای این پروژه بخش زیادی از مشکل آبگرفتگی این خیابان ها مرتفع شود.