شهردار شادگان خبر داد:
ادامه عملیات قیرپاشی و آسفالت معابر کوی سعدی

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر شادگان؛ مرتضی زاهدی شهردار شادگان ضمن تأکید بر اهمیت ارتقاء بهسازی، آسفالت و زیرساخت های شهری در معابر سطح شهر اظهار داشت: به منظوررفاه حال شهروندان و بهبود عبور و مرور و تسهیل در امر تردد وسایط نقلیه، عملیات قیرپاشی و آسفالت معابر کوی سعدی با حضور و نظارت اعضای محترم شورای اسلامی شهر شادگان در حال اجراست.

🔹شهردار شادگان با اشاره به اینکه اجرای عملیات عمرانی در سطح شهر یکی از دغدغه‌های شهرداری در راستای رفاه حال شهروندان است، افزود: مدیریت شهری شادگان از ابتدای دوره ششم تا کنون با جدیت تمام اقدام به عملیات بهسازی و روکش آسفالت، در معابر این شهر کرده است.

🔹زاهدی با اشاره به اینکه عملیات آسفالت تعدادی از معابر کوی سعدی از جمله ریحان، سعدی ۱ و سعدی ۱۷ تکمیل شد افزود، عملیات آسفالت معابر منطقه سعدی طبق استانداردهای موجود و با رعایت دستورالعمل‌ها و ضوابط اجرایی و بر اساس اولویت‌های پیش‌بینی شده درحال اجراست.

🔹وی ادامه داد: بررسی و مرتفع ساختن مشکلات عمرانی تمام محلات سطح شهر از جمله اقدامات عمرانی شهرداری شادگان بوده و برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی اجرای عملیات عمرانی در سطح منطقه بر اساس نیاز محله‌های مختلف به آسفالت صورت خواهد گرفت.

🔹شهردار شادگان در پایان خاطرنشان کرد: آسفالت و بهسازی معابر اصلی و فرعی بخصوص محله‌های کم برخوردار از اولویت های مهم مدیریت شهری شادگان قرار دارد و برای عمران و نوسازی معابر و محلات برنامه‌های مختلفی بر مبنای دستورالعمل‌ها تعیین‌شده است.